VECSÉSI SAVANYÚSÁG
Vecsési Savanyúság
Savanyúság főoldal
Savanyúság készítés, cégismertető
Savanyúság
Galéria, savanyúság képek
Savanyúság receptek
Érdekességek
Fazekas Kft, vecsési savanyúság
Savanyúság

Fazekas kft.

Családunk az 1890-es évek óta foglalkozik savanyítással.

Fazekas Kft, savanyúság készítésA jól bevált receptek azóta is apáról fiúra szállnak, változása csak a savanyúság készítés során használt eszközök és berendezések korszerűsítésében történt.

Egyéni vállalkozásból átalakulva 2000-ben alapítottuk meg a Fazekas Kft-t, így próbálva jobban megfelelni a növekvő piaci igényeknek.

Savanyúság alapanyagai2006-ban pályázati támogatással sikerült birtokba venni új telephelyünket, ahol minden előírásnak megfelelve korszerű feltételek mellett működhetünk.
Szintén ebben az évben már teljes egészében önerőből bővítettük raktár kapacitásunkat közel 500 m2-es, részben csarnokrendszerrel fedett tárolóhelységgel.

Fejlesztéseink során ez évben új arculattal jelentünk meg a piacon.
Új, színes, tetszetős csomagolás
t kaptak zacskós termékeink, valamint kisvödrös termékeinknél jobb minőségű csomagolóanyagban, az új arculatnak megfelelő címkékkel ellátott termékeket tudunk vásárlóink rendelkezésére bocsátani.

Vecsési savanyú káposztaA Vecsés környéki termőföldek, valamint a kedvező éghajlati adottságok az elmúlt két évszázad során kiválónak bizonyultak a zöldségfélék, kiváltképp a savanyításra alkalmas káposzta megtermelésére.

Termékeink feldolgozása során mindig kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő fajta kiválasztására, a gondosan válogatott minőség zöldségfélék felhasználására, valamint a nyers áru mielőbbi feldolgozására. Ezáltal áruink savanyított állapotban is megőrzik ropogós frissességüket, magas vitamintartalmukat.

27 féle savanyúsággal állunk megrendelőink rendelkezésére, termékeink körét folyamatosan bővítjük. Cégünk működése során kiemelt figyelmet fordít a minőség állandó folyamatos fenntartására.

Savanyúság A tartósítás folyamatában egyes termékeink tejsavas erjedéssel készülnek, így ez esetben tartósítószerre nincs is szükség, azoknál a termékeknél, ahol feltétlen szükséges a tartósítószer használata, csak a minimálisan szükséges mennyiséget alkalmazzuk.

savanyúság készítésA feldolgozás során használt korszerű rozsadmentes gépek, eszközök, edények a tisztaságra fordított állandó figyelem és a HACCP rendszer előírásainak betartása biztosítják az élelmiszerfeldolgozáshoz elkerülhetetlen higiéniát.

Savanyúság kiszerelés:

  • több rétegű vacuum tasakos (200g - 1000g)
  • kis műanyag vödrös (200g - 850g)
  • műanyag vödör gasztro kiszerelés (~7kg - ~17kg)
  • műanyag hordós gasztro kiszerelés (~70kg - ~90kg)

Savanyúság szállítás:

savanyúság szállításA megrendelések teljesítése során igyekszünk az egyedi igények teljes mértékű kiszolgálására.

Termékeinket élelmiszer szállítására bevizsgált hűtős gépjárművel szállítjuk házhoz.


Minőségpolitikánk szerint arra törekszünk, hogy vásárlóink térjenek vissza hozzánk, nem pedig a termék.

Várjuk megtisztelő megrendeléseiket.

Főoldal | Cégismertető | Savanyúságok | Galéria | Savanyúság receptek | Érdekességek | Kapcsolat |
SAVANYÚSÁG készítő, vecsés